Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un aperitiv care arată bine pe un platou cu gustări.Eu intenţionez să le fac şi de sărbători.Le-am denumit aşa deoarece le-am copt în tava de brioşe.
Baconul l-am prajit.
Ceafa afumata am taiat-o cubulete.
Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.
Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit.
Am condimentat,am pus mararul verde si am oprit focul.
Ouale le-am mixat cu un praf de sare,smantana si la final am adaugat faina.
Cascavalul razuit l-am pus peste compozitia de ou,apoi am încorporat si sunca cu ciupercile racite.
In tava de briose am pus hartie de copt apoi am pus câte o lingura de compozitie în fiecare forma.
Am pus tava la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna s-au rumenit.
Le-am lasat sa se raceasca,apoi le-am pus câte un moţ de crema mascarpone ,pe care am amestecat-o cu sare si marar verde.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult